Affiliate Program norsk

Affiliate program

Bli med på vårt affiliate program og tjen penger på det

Anne Selenes Affiliate Program (ASAP) er en enkel måte som hjelper deg å generere inntekter fra websidene dine, Facebook, Twitter, Google + Instagram, Flickr eller via din blogg konto. Vi guider deg gjennom prosessen med å selge våre bøker, kremer og urteprodukter. Alt du trenger å gjøre er å registrere deg her på dette nettstedet, og plassere en link på sosiale medier, nettside eller blogg. Du kan spore ASAP-klick trafikk når som helst, og du kan også se hvor mye du har generert i inntekter og trafikk til enhver tid.

Vi aksepterer folk og bedrifter fra hele verden. Vi vil også veilede deg eller dere, og hjelpe deg med å sette opp din affiliate nettsted om du trenger det. Slik kan du begynne å implementere våre produkter fra dag én. Kundens betalings portal vil være PayPal, hvor de kan betale med kredittkort. Vi vil betale maksimalt 12% provisjon via samme betalings portal, og din kommisjon vil bli utbetalt en gang i måneden, med den påfølgende salgsmåned som betaling. Som et eksempel, kommisjon tjent opp i januar vil bli utbetalt 1. mars, og deretter vil du få utbetalt kommisjon hver måned. Kommisjon opptjent i februar vil bli utbetalt i april og så videre.

Hvis du vil jobbe med direkte salg, jobbe hjemmefra, eller via bloggen din, så er dette også mulig. Vi guider deg gjennom denne prosessen også.

Anne Selene er et registrert varemerke som startet i 2002, og i løpet av de 12 årene vi har drevet på, har EuroAsia IT Co., Ltd eksportert sine produkter over hele verden. For øyeblikket produserer vi våre kremer og urteprodukter i norsk, engelsk, ungarsk og fransk. Alle produkter er sendt ut av Thailand, direkte til kundene, slik at våre samarbeidspartnere, de som ønsker å gjøre direkte salg, jobbe hjemmefra eller via blogging, trenger ikke å pakke eller sende ut noen produkter selv. Vi påtvinger deg heller ikke å kjøpe produkter fra oss, men av erfaring er det lettere å selge et produkt hvis du selv har brukt det.

Vi vil gjøre all fakturering og administrativt arbeid i Thailand. Vi vil varsle kunder om fakturaer, porto, frakt og sporing detaljer.

Det å bli med på Anne Selenes Affiliate Program er gratis, og det kan passe både ung og gammel, mann eller kvinne. Du må imidlertid være over 18 år og mynding for å bli godkjent av oss.

Vi bruker cookies for å spore kunder. Vi bruker affiliate bestillingssystem sporet av cookies som varer ett år fra datoen de ble opprettet på kundens maskin. Vår affiliate program bruker prosentnivåer, så for din første referanse gir vi 5%, for det andre nivået gir vi 4%, og for det tredje nivået 3%. All informasjon om inntektene på alle nivåer er tilgjengelig i 24 timer i døgnet.

Du kan registrere deg som Affiliate Partner under registreringsprosessen. Bare velg Affiliate under rullegardinmenyen. Hvis du allerede er en registrert bruker, trenger du bare å søke om en rolle fra toppen undermeny på registrerings eller medlem siden din.

Button 1 Bli med på vårt Affiliate Program nå Button 2