Cégünkről

Cégünkről

Ez az oldal Anne Selene-ról szól

E-mail az Anne Selene ügyfélszolgálati csapatnak. Örülünk ha segíteni tudunk az érdeklődésére. Mi lehető leggyorsabban válaszolni fogunk az e-mail üzenetekre, amely sorrendben megkaphatjuk őket.

MISOLIMA 2002 elején alakult, és ennek a célhelye Europában található a Pueraria Mirifica (Kwao Krua) gyógynövény termelési szívében. Anne Selenenek a részvénytársak Angliából, Németországból, Ausztriából, Portugáliából, Franciaországból, Magyarországból és Thaiföldről származnak, amely a többség Európai. A jogi személy Anne Selene termékcsapat számára MISOLIMA, és amióta elkezdtük MiroHealth és Anne Selene márkát 2002-ben, már exportáltuk az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Norvégiában, Dániában, Magyarországra, Olaszországra, Belgiumban, Svájcban, Japánban, Új-Zélandra, Ausztráliában, Brazíliában, Kanadában, USA-ban és más országokban is.

Anne Selene office

Irodánk 5 emeletes, amely magában foglalja a kutatás és fejlődési osztály-t, labor szobát, raktározási és kirakodó helyiséget, meg irodákat. Minden megrendelés mely érkezik 10:00 előtt, hétfő-péntekig, elküldjük ugyanazon a napon délután. Megrendelések mely érkezik hétvégén vagy ünnepnapokon, ki lesznek küldve következő munkanapon.

Tartjuk raktáron minden krém és kapszulákat maximális szinten, hogy semmi késedelmes tőrtényen szállításnál. Mi szolgáljuk az OEM-es rendeléseket, és akár kereskedőktől is. Aki szeretne vásárolni nagyobb mennyiségben az Anne Selene termék név alá, vagy akár saját márkajelzéssel, szívesen küldjön egy üzenetet.

Anne Selene egy kereskedelmi márka, amely engedéllyel és értékesíti az MISOLIMA cég. Azért, MISOLIMA így minden árut Európában sállatja ki póstai úton kedves vásárlóknak. MiroHealth márka termelése, szigorú minőség ellenőrzés és felügyelet alatt készítjük a stratégiai partnerünk és laboratóriumokkal együtt. A csomagolás és a forgalmazás állítja ki, a mi főirodánk Chiang Mai-ban.

© 2002/2017 – MISOLIMA vagy leányvállalatai, 221 moo 5, Tamboon San Sai, Ampoe Phrao, Chiang Mai 50190, Thailand

Hívja az Anne Selene ügyfél cervice csapatot:

Azért vagyunk itt, hogy az Ön számára segítsünk az év 365 minden napján.

+66 84-8062-682

Küldjön e-mailt: Bízunk benne, hogy segíteni tudunk az Ön érdeklődésére. Mi válaszolni fogunk az e-mail üzenetekre a szórendben mely megkapjuk, és választ fog kapni e-mailben lehető leggyorsabban. Email küldése a Anne Selene ügyfélszolgálati csapatja fogadja