MAGYAR

Üdvözöljük a Magyar Anne Selene termékoldalakhoz

Mint európai-ázsiai vállalat, Magyar nyelvet használunk ezen az oldalakon


A legjobb honlap az Anne Selene információ és márkás gyógynövények és krémek vásárlása.

EuroAsia IT Co., Ltd., meg Anne Selene várja Önt, új weboldalakkal, mely most tartalmaz egy teljesen új vásárlási rendszert (meg van tervezve hogy könnyebb legyen használni, és lehessen fizetni direkt Magyar számlaszámra is). Továbbra hozzáadtunk fórumot ahol lehet kérdéseket, információt, tapasztaltakat feltenni. Még hozzá adtunk web üzeneti rendszert sok oldalakon, ahol lehet hagyni üzeneteket észrevételeirol , ötleteirol, tapasztalókat és mást. Van hozzá egy pár kis biztonságos mérések mint OpenID és a CAPTCHA használata.

Ezek a magyar részek, a www.anne-selene.com web óldalokon, egyelore csak Euro árak szerepelnek. Így, a Magyar vásárlóink, a termékek euróban fizethetok, hacsak meg nem változtatja Forintban PayPal-on keresztül fizetési során. Ha szeretné, közvetlenül fizethet a Magyarországi bankszámlánkra, az is lehetséges. Akkor a fizetés forintban kerül felszámolásra. Ha forintban szeretné fizetni, kérjük küldjön egy e-mailt, és kérje a Magyar banki datokat.

Az összes termékek Thaiföldrol lesznek elküldve Önnek, regisztrált kis csomagként. A póstai szállítmány költséget automatikusan, súly alapján, számítjuk ki. Körülbelül 10 napig tart mielott megérkezik Magyarországon légipostával a megrendelt áru. A cégünk, EuroAsia IT Co., Ltd., nem számít fel ÁFA-t, de azért lehet hogy fizetendo az ÁFA, amikor a csomag megérkezik. Ez mind attól függ, hogy menyi a rendelési értéke, de általában 1 vagy 2 db terméknél, nincsen ÁFA fizetendo. Hivatalos céges számlát küldünk minden egyes csomaggal.