NORSK

Velkommen til de norske sidene til Anne Selene

Som et europeisk-asiatisk aksjeselskap, bruker vi norsk bokmål på dette nettstedet


Er du ute etter aldring og levetidsforlengelse vitenskap, også kjent som anti-aldring løsning? Eller hvordan komme deg over overgangsalderens symptomer, eller hvordan du kan vedlikeholde, hår og hårfarge, ha en perfekt hud, eller kanskje du trenger bryst helse? Dette norske Anne Selene nettstedet har muligens nettopp det du leter etter

MiroHealth og Anne Selene er EuroAsia IT Co., Ltd. varemerke som gir deg en perfekt løsning for hud og bryst skjønnhet, med resultater hjemmefra. Inneholder Pueraria Mirifica eller Kwao Krua Kao som er en tradisjonell urt fra Thailand. Den har vist seg å lette klimakteriske symptomer som hetetokter og søvnforstyrrelser.

Dette er ditt beste nettsted når det gjelder informasjon og det å handle Anne Selene urter og kremer.

EuroAsia ønsker deg hjertelig velkommen til disse nye nettsidene, som nå består av en helt ny handle opplevelse (vi har bl.a. gjort det enklere å bruke), vi har lagt til forum hvor du kan diskutere og stille spørsmål. I tillegg til dette har vi laget web meldinger på mange sider, der du kan legge inn dine egne kommentarer. Utover alt dette har vi også lagt til sikkerhetssystemer som OpenID, CAPTCHA og spam filter.

Denne norske delen av www.anne-selene.com er foreløpig basert på Euro priser, så hvis du bor i Norge, vil produktene bli betalt i euro, med mindre du endrer dette inne i PayPal kassen. Du kan også betale direkte til vår DNB konto i Norge. Hvis du ønsker det, så kan du sende oss en e-post melding, og vi vil gi deg kontonummer og andre bankkonto informasjoner for overføring.

Alle produkter blir sendt deg fra Thailand via registrert pakkepost. Kostnad for forsendelsen er beregnet basert på vekt, og det vil ta ca. 10 dager før du mottar pakken hjemme hos deg i Norge, Sverige eller Danmark. Vi tar ikke betalt for merverdiavgift eller MOMS, men du må kanskje betale dette når pakken ankommer ditt hjemsted. Det er alt avhenger av kostnaden på bestillingen, men generelt for en eller to varer, er det ingen MOMS eller toll å betale. En originalfaktura blir sendt med hver bestilling, og blir lagt i pakken.