Om oss

Om oss

Denne siden er om Anne Selene.

Anne Selene ble etablert tidlig i 2002, og er lokalisert med sitt hovedkontor i Europa midt i hjertet hvor Pueraria Mirifica urten produseres. Anne Selene består av støtte fra Storbritannia, Tyskland, Østerrike, Portugal, Frankrike, Ungarn og Thailand der flertallet er fra Europa. Den juridiske organ for Anne Selene er MISOLIMA. Siden vi startet MiroHealth og Anne Selene varemerke i 2007, har vi eksportert til Storbritannia, Frankrike, Franske Antiller, Fransk Guyana, Fransk Southern Ter., Norge, Danmark, Ungarn, Belgia, Sveits, Réunion, Algerie, Etiopia, Egypt, Japan, New Zealand, Australia, Brasil, Colombia, Canada, USA og mange andre land.

Anne Selenes kontorer

Vårt kontor består av 5 etasjer, som inkluderer FoU, Lab rom, lager og pakke rom. Hver ordre mottatt før kl 10 man-fre vil bli sendt ut samme dag på ettermiddagen. Ordreinngangen i helgene eller på helligdager vil bli sendt ut neste virkedag.

Vi holder vår lagerbeholdning av kremer og kapsler på høyeste nivå til enhver tid for å sikre at det ikker er noen forsinkelser i leveransene. Vi leverer også våre varer og tjenester til OEM og forhandlere som ønsker å kjøpe større mengder, da under navnet "Anne Selene" eller egen merkevarebygging.

"Anne Selene" er en merkevare, som har lisens til MISOLIMA med en av sine eiere, mens MISOLIMA tar for seg av alt salg med England som et rettssubjekt. Produksjonen av MiroHealth varemerke er gjort under streng kvalitetskontroll og tilsyn, og gjort hos vår strategiske partners laboratorier, mens pakking og distribusjon er gjort ved vårt hovedkontor i Chiang Mai.

© 2002–2017 – MISOLIMA eller dets datterselskaper, 221 moo 5, Tamboon San Sai, Ampoe Phrao, Chiang Mai 50190, Thailand

Ring Anne Selene kundeservice på telefon:

Vi er her for deg 365 dager i året.

+66 84-8062-682

Send oss en e-post: Vi ser frem til å hjelpe deg med din forespørsel. Vi svarer på e-postmeldinger i den rekkefølgen de er mottatt, og vil svarer på e-posten din så raskt som mulig. Send e-post til Anne Selene kundeserviceteam