Transpersoner

Sosialt nettverk uten kjønsidentitet

Kjønsidentitet kan dreie seg om gutter som kler seg som jenter eller omvendt, hvor kjønnsbytte faller inn under dette begrepet.

For å si det enkelt, uten kjønsidentitet kan en utjevne de eksisterende linjene mellom mannlige og kvinnelige identiteter i vårt samfunn. For å være mer presis, uten kjønsidentitet kan en dekke et stort grått område innen androgyni, hvor folk som har avvist tradisjonelle kjønnsroller kan bevege seg ute i samfunnet uten problemer. Til denne gruppen hører unge og eldre som identifiserer seg som transkjønnede. Det finnes personer som er født i en kropp som egentlig ikke passer deres selvbilde, eller med andre ord, de er "født i feil kropp" ...

Dette nettstedet er bl.a. dedikert til folk rundt om i verden med kjønsidentitetsproblemer og uansett hvordan vi ser på oss selv, så er vi født med rettigheter til å velge hvordan vi skal framstå som det kjønn vi ønsker å være eller føler vi tilhører - du har alle rettigheter til gjøre dette og det gjør også dine vennene og naboer.

De sosiale normer vi lever under, viser at det er like mange etablerte og godkjente måter å gjøre ting på, som hvordan vi kler oss, snakke sammen og fremtrer. Disse normene vil varierer, og også utvikle seg, ikke bare gjennom tid, men også variere fra kultur, aldersgrupper og mellom sosiale klasser og samfunnsgrupper. Hva som anses som akseptabelt antrekk, tale eller atferd i en sosial gruppe, behøver nødvendigvis ikke å aksepteres i en annen.